Kvitsund Ski og Snowboard (KSS)

Hei folkens og velkommen til ski og snowboard gruppa til Kvitsund!

Kvitsund Ski og Snowboard (KSS) er den perfekte gruppa for deg som liker å stå på ski, snowboard, eller holder på med andre vinteridretter og ønsker et felleskap, der vi sammen, kan kose oss med vinteridretter ute på Kvitsund, eller i nærområdet.

Om vinteren, har vi mulighet til å kose oss skikkelig med ski og snowboard på Kvitsund! KSS bygger hopp og rails på området, I tillegg til at vi har mulighet til å reise sammen til flere skisentre, enten i Rauland, Vrådal eller Gautefall.

Er du nysgjerrig på Kvitsund Ski og Snowboard (KSS) kan du kontakte leder, Amund Fosli Stenseth på 404-60-148 eller sende mail til amundstenseth1@gmail.com. I tillegg, går det ann å bli medlem av Kvitsund Ski og Snowboard på Facebook!!

NB: Kvitsund Ski og Snowboard (KSS) er først og fremst en gruppe for de som liker å stå på ski eller snowboard, men de som holder på med andre vinteridretter som langrenn og telemarkski er også hjertelig velkommen! Vi har profesjonelle og varierende langrennsløyper på Kvitsund og det er mange muligheter til å lage artige løyper til all slags vinteraktiviteter!

 

 


Facebooktwittergoogle_plusmail